İSTANBUL / ESENYURT - Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Eğitimde Tek Yürek projesi kapsamında Okul Rehber Öğretmenimiz tarafından kardeş okulumuz öğrencilerine LGS sınavı  süreci ve hazırlık konusunda çevrimiçi seminer düzenlenmiştir.

Ara

Şanlıurfa ili Viranşehir ilçesinde bulunan kardeş okullarımızla yaptığımız proje kapsamında okulumuzda hatıra alanı oluşturduk.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI ETKİNLİKLERLE KUTLADIK.

Ekm

Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olmak üzere Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elazığ illerimizde meydana gelen depremler nedeniyle yaşanan asrın felaketinin yaralarını hep birlikte sarmak, okullarımıza, öğretmenlerimize, çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize ulaşmak, kardeşlik hukukumuzun gereğini yerine getirmek amacıyla, Genel Müdürlüğümüzce “Eğitimde Tek Yürek" programı hazırlanmıştır. Program kapsamında okulumuz Şanlıurfa ili Viranşehir ilçesinde bulunan Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu ve Usluca İmam Hatip Ortaokulu ile paydaş okul olarak belirlenmiştir. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde kardeş okullarımıza desteğimizi sürdüreceğiz.

Ekm

Peygamber Efendimize Mektup Yarışmasında 6 G sınıfından Reyyan NAR isimli öğrencimizin mektubu birinci seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder,yarışmaya katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Derdi olan insan okur, derdi olmayan da okuyarak dert sahibi olur. Asıl mesele bir derdimizin olmasıdır.

Nis

Okulumuzda ilk kez düzenlediğimiz JENGA-DENGE-KONSANTRASYON oyunu  turnuvası büyük ilgi gördü. 100’den fazla öğrencimizin katıldığı turnuva heyecan dolu ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Kurayla belirlenen rakiplerin  eleme usulüyle üst tura çıktığı ve bir hafta süren turnuvada, 5-I sınıfından Rümeysa ŞİMŞEK şampiyon olarak ayrıldı. Turnuva ödülü olarak öğrencimize verilen başarı belgsi ve akıl oyunları ödülleri, Okul Müdürümüz Fatma BAYRAKTAR tarafından dereceye giren diğer öğrencilerimizle birlikte takdim edildi.