İSTANBUL / ESENYURT - Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu

“Eğitimde Tek Yürek”

Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olmak üzere Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elazığ illerimizde meydana gelen depremler nedeniyle yaşanan asrın felaketinin yaralarını hep birlikte sarmak, okullarımıza, öğretmenlerimize, çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize ulaşmak, kardeşlik hukukumuzun gereğini yerine getirmek amacıyla, Genel Müdürlüğümüzce “Eğitimde Tek Yürek" programı hazırlanmıştır. Program kapsamında okulumuz Şanlıurfa ili Viranşehir ilçesinde bulunan Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu ve Usluca İmam Hatip Ortaokulu ile paydaş okul olarak belirlenmiştir. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde kardeş okullarımıza desteğimizi sürdüreceğiz.

Yayın: 14.10.2023 - Güncelleme: 14.10.2023 15:15 - Görüntülenme: 171