İSTANBUL / ESENYURT - Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE COŞKUYLA KUTLADIK

Nis

Diyenet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2024 yılı Ocak ayı Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan 4 öğrencimiz için belge töreni düzenlendi.İlçe Müftülüğü'müze bağlı Albayrak Cami Kur'an kursundan hafızlıklarını bitirerek belge almaya hak kazanan öğrencilerimize hafızlık belgeleri ilçe müftümüz Selami AYKUL tarafından törenle takdim edildi.Müftülük makamında düzenlenen törene Albayrak Cami Kur'an Kursu yöneticisi Sevim YÜCESOY,hafızlar ve aileleri iştirak etti.İiçe Müftümüz Selami AYKUL,hafız öğrencilerimize belgelerini takdim ettikten sonra her birine altın ödüllendirdiler.7/A sınıfı öğrencilerimizden Erva KOCABIYIK ve Meryem AYDIN'ı tebrik ederiz.

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER İBB ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKINI ZİYARET ETTİK.

Nis

OKULUMUZ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE İFTAR YEMEĞİ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİK.

Nis

KÜTÜPHANELER HAFTASI İLÇE TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.ETKİNLİĞİMİZE KATILAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN TAYFUN ÖZYOLCU'YA TEŞEKKÜR EDERİZ.AYRICA TÖRENDE EMEĞİ BULUNAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLARIZ.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Çanakkale geçilmez.

Mrt

Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler yaptık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif-i coşkuyla karşıladık.Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.Etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

TÜM KADINLARIMIZIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLARIZ.

Mrt

OKULUMUZDA DÜZENLENEN MANGALA TURNUVASINI 8/J SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN MEDİNE NUR TOPAL KAZANMIŞTIR.ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

Deprem afetine karşı daha hazır hale gelmek için belirli aralıklarla tatbikatlarımıza devam ediyoruz.Allah her türlü afetlerden ülkemizi korusun.

Mrt

“Oku-Yorum" Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi ,öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendirebilen, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla 2021 yılından itibaren Genel Müdürlüğümüzün uhdesinde  "Oku-Yorum" Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi yürütülmektedir. 2024 yılı teması Yazar Nuri Pakdil ve Erdem Bayazıt olan proje bu dönemde okulumuzda uygulanacaktır.

Mrt

Okulumuzda bu yıl tekrar başlatılan "Haftanın En Temiz Sınıfı" yarışmasının ilk birincileri 5/A,6/J,7/B ve 8/C olmuştur.Sınıflarımızı tebrik ederiz.Temiz,ferah ve sağlıklı günlere.

Şbt

06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve deprem gerçeğine dikkat çekmek amacıyla okulumuzda deprem farkındalığı çalışmaları yapıldı. Bu kapsamda saygı duruşu, deprem farkındalığı ile ilgili video izletilmesi, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza hatim okunması, deprem ile ilgili resim çalışmaları, deprem tatbikatı gibi çalışmalar yapıldı.