İSTANBUL / ESENYURT - Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu

Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu

Çınar Mahallesi Ahmet Arif Caddesi No 30 Esenyurt / İSTANBUL
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi zihinde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa, saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
Kur´an-ı kerim güzel okuma yarışması bölge birinciliği ,Kız Voleybol Takımı İlçe Birinciliği,
Kütüphane Kitap Sayısı :2055
(pazartesi,salı,perşembe cuma 08:50-15.15)(çarşamba 08.50-16:10 ) Tam Gün
Ulaşım
Doğan araslı bulvarı Bulut durağı mevkiinden geçen tüm ulaşım araçlarıyla okulumuza ulaşalirsiniz.
Servis Bilgisi
Ücretli öğrenci servisi bulunmaktadır. ERALP Turizm :Fikret KÜÇÜKÖNERALP Gsm:0532 241 43 79
:Çınar Mahallesi Ahmet Arif Caddesi No: 30 ESENYURT / İSTANBUL
voleybol ve basketbol kız takımları
kodlama çalışmaları
Proje Çalışmaları
1- 4-6 yaş Kur`an Kursu (Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı) 2- Yoğunlaştırılmış dil programı (Arapça -İngilizce) 3- Örgün eğitimle birlikte Hafızlık programı
Diğer Hususlar
İmam-Hatip Ortaokulu Bünyesinde ( MEB 4-6 yaş Anasınıfı ve DİB ) 4-6 yaş Kuran Kursu Programı uygulanmakta olup Altı derslik oniki şube olarak faaliyettedir.